Over Anne

Hallo, ik ben Anne van der Velden, de persoon achter Talent Minded. Vanuit mijn passie voor persoonlijke groei en vooruitgang, ben ik er voor iedereen die het beste uit zichzelf wil halen. Anderen in beweging krijgen en inspireren om de volgende stap te zetten, daar gaat mijn hart sneller van kloppen. Weet jij wat jouw passie is? Haal jij voldoening en energie uit jouw baan? Laten we samen opzoek gaan naar jouw volgende (carrière)stap!

Ik help jou om te

kiezen voor wat bij je past

Na zelf de kracht van de talenttest ervaren te hebben, ben ik een nieuw carrièrepad ingeslagen en heb ik de stap gezet om ook jou hiermee te helpen. Ik wil je inspireren om in beweging te komen en naar dátgene op zoek te gaan dat jou energie geeft. Wat motiveert en drijft jou? Waar loop je tegenaan en waarom? Welke talenten kun jij nog ontwikkelen? Daarbij geloof ik in bewustwording en de kracht van jezelf echt goed leren kennen. Want als je jezelf echt begrijpt, kun je bewuste keuzes maken en sta je optimaal in het leven. Wat er dan ook op je pad komt, leuk of minder leuk, dat kun jij aan, vanuit je eigen evenwichtige zelf.

Hoe het idee van Talent Minded is

ontstaan

Na het afronden van mijn studie economie, rolde ik al snel genoeg in mijn eerste baan. Ik kwam terecht bij een onwijs leuke organisatie, waar ik de ruimte kreeg om mezelf te ontwikkelen. Er was veel vrijheid, een goede sfeer en ik had leuke collega’s om me heen. Maar inhoudelijk vond ik het werk niet altijd even inspirerend. Dat viel eerst niet echt op, want ik deed gewoon wat ik moest doen en er waren veel positieve kanten. Maar uiteindelijk begon het toch steeds meer op te vallen en liep ik rond met een zoekend gevoel: dit is het niet. In ieder geval niet voor de lange termijn. Maar ja, wat dan wel? Wanneer zeg je je baan op? Is et ergens anders wel beter? Mijn baan had ook veel leuke kanten. Ik had leuke collega’s waarmee het vaak gezellig was, er was veel ruimte om mijn eigen werkzaamheden in te richten (wat voor mij heel belangrijk is), het was dicht bij huis, ik verdiende goed… Ik woog de voordelen steeds af tegen de nadelen. Wat nou als het ergens anders niet beter is? Je weet nu wat je hebt. De toekomst is onzeker. Maar het stemmetje van “dit is het niet” ging steeds harder praten.

Ik liep dus rond met twijfels over mijn baan. Ik had vaak het gevoel: is dit het nou? Maar ik wist ook niet zo goed wat ik dan wél wilde. Ik kwam er achter dat een nieuwe baan zoeken best spannend is. Het is helemaal niet zeker dat dat leuker gaat zijn en voelt als een sprong in het diepe. Uiteindelijk heb ik die sprong durven maken, en dat kwam echt doordat ik mezelf heel goed heb leren kennen.

Ik kwam met de talenttest in aanraking. Wow! Wat een eye-opener. In één gesprek werd alles opengebroken en veel werd ineens heel duidelijk. Ik leerde in het eerste gesprek echt enorm veel over mezelf en kon van daaruit met een heldere blik naar mezelf kijken. Ik kreeg helder zicht op mijn natuurlijke kracht, maar ook terugkerende valkuilen en onzekerheden waar ik aan kon werken. Hier herkende ik wel al delen van, maar ik had er geen helder zicht op en kon ze in mijn eentje niet doorgronden en écht begrijpen. Maar door de terugkoppeling van de Talent Me.-scan had ik het gevoel dat ik mezelf ineens door en door snapte.

Met deze hernieuwde energie en kennis heb ik een kort coaching traject doorlopen, zodat iemand me een helpende hand kon bieden bij het doorbreken van mijn patronen. En de rest ging vanzelf. Het is verbazingwekkend hoe makkelijk je als persoon kunt groeien, als je weet waarom je op een bepaalde manier reageert, gedraagt of voelt. Dit inzicht heeft er voor mij voor gezorgd dat ik in korte tijd meer mezelf ben geworden en daar ook veel meer energie uit haal. Het zorgde ervoor dat ik steeds beter naar mezelf ging luisteren en bewustere keuzes ging maken. Het heeft er ook voor gezorgd dat ik voldoende zelfvertrouwen had om het roer om te gooien. Ik durfde te starten met Talent Minded en help jou nu graag om ook dit inzicht in jezelf te ervaren.