Talenttest

Ben jij op zoek naar meer focus, wil jij weten waar je energie van krijgt, welke keuzes je het best kunt maken en hoe je de volgende stap in jouw carrière kunt zetten?

De talenttest laat zien waar jij energie van krijgt, welke kwaliteiten jij nog kunt ontwikkelen en welke valkuilen je daarin belemmeren. Door deze doelbewuste dosis zelfkennis, kun jij razendsnel stappen zetten in de richting die bij jou past.

Waarom wil jij die

talenttest?

Omdat alleen als je jezelf écht goed begrijpt, je bewust kunt kiezen voor de dingen die jou gelukkig maken. Met de talenttest krijg jij een uniek inzicht in jezelf en antwoord op de vragen:

✔️ Waarom doe jij de dingen die je doet?
✔️ Waar krijg jij energie van? Wat wil je?
✔️ Wat kost energie? Waar loop jij op leeg?
✔️ Waarin kun je jezelf nog ontwikkelen? Wat zijn jouw onontdekte talenten?
✔️ Wat houdt je tegen? Waar loop je tegenaan?

En denk jij nou: ‘ik ken mezelf al best goed’. Dat is fijn! Want dan kun jij nóg meer uit de talenttest halen. Juist het onbewuste, datgene wat je (nog) niet weet van jezelf, wordt (letterlijk) op tafel gelegd. Net datgene waarvan je nu soms het idee hebt dat je er geen controle over hebt, wordt dan zichtbaar en dat geeft heel veel ruimte om zelfbewuste keuzes te maken en met focus de volgende stap te zetten.

Nieuwsgierig? Get a sneak peek in 1 minuut!

1-Minute-Minded

Yes! Ik wil...

✔️ Meer zelfvertrouwen: précies weten wie ik ben en wat ik in huis heb.
✔️ Weten waar ik energie van krijg en bewust kiezen voor datgene wat voor mij belangrijk is.
✔️ Weten hoe ik mijn uitdagingen kan aanpakken.
✔️ Begrijpen in welke omgeving ik het beste tot mijn recht kom.
✔️ Focus om doelgericht de volgende stap in mijn carrière te zetten.

Talenttest

1-op-1 talenttest gesprek (1,5 uur)
Uitgebreide rapportage met resultaten

€275,-

Ja, ik heb interesse

Hoe werkt de

talenttest?

De talenttest bestaat uit 2 onderdelen. Het eerste onderdeel maakt gebruik van positieve en negatieve associaties met 8 archetypische beelden, gebaseerd op het werk van psychoanalyticus Carl Jung, en geeft inzicht in jouw (onbewuste) gedragsvoorkeuren en -allergieën. Het zegt dus iets over welke persoonstype dicht bij jouw natuurlijke ik staan, en welke wat verder van je af staan. Of in andere woorden: waar krijg je energie van en waar loop jij op leeg? In het tweede onderdeel van de talenttest kies je uit totaal 24 competenties de 10 competenties waarvan jij denkt dat die jou het best omschrijven.

De samenhang tussen deze twee onderdelen van de talentenscan laat zien in hoeverre je jouw natuurlijke talenten herkent, in hoeverre je deze talenten hebt ontwikkeld en welke natuurlijke aanleg je nog niet hebt benut en waar dus nog ontwikkelpotentieel zit. Ook wordt zichtbaar tegen welke belemmeringen en valkuilen je zou kunnen aanlopen, waarschijnlijk zonder dat je je daar ten volle bewust van bent.

De talenttest gaat verder dan de meeste andere persoonlijkheidstesten, omdat het ook een stuk vanuit je onbewuste (letterlijk) op tafel legt. Het is een krachtige tool, die overzicht en inzicht biedt en antwoord kan geven op álle persoonlijke ontwikkelingsvragen die jij hebt.