Het Talent Minded programma

Kies in 10 stappen voor het leven dat bij j贸u past

Na het Talent Minded programma

kun jij

馃А zelfverzekerd en vol energie in het leven staan

馃А meer tijd voor jezelf maken en weer 茅cht genieten

馃А bepalen wat je wilt en welke dingen jou gelukkig maken

Ik ben ervan overtuigd dat zelfinzicht en bewustwording de belangrijkste ingredi毛nten zijn die jij nodig hebt om (weer) zelfverzekerd en vol energie in het leven te staan. Wat je daarvoor moet doen zijn een aantal stappen doorlopen waardoor je jezelf 茅cht goed leert kennen. En ik kan je daarbij helpen.

Wat jij kunt verwachten van

het programma

馃А Een doelgericht programma waarin het geleerde meteen toegepast wordt in jouw dagelijks leven

馃А 6 maanden intensieve persoonlijke begeleiding

馃А 6x 1-op-1 coaching gesprekken

馃А 1x 1-op-1 coaching gesprek met talenttest

馃А 1x 1-op-1 coaching gesprek om samen terug te blikken

馃А Rapportage waarin jouw persoonlijke resultaten uit de talenttest uitgebreid beschreven worden in een persoonlijk profiel. Hiermee wordt duidelijk waar jouw kwaliteiten liggen, waarin je je nog kunt ontwikkelen en wat mogelijke valkuilen zijn.

馃А Persoonlijk ontwikkelingsplan

馃А Persoonlijk werkboek met oefeningen, vragen en heel veel schijfruimte om alles in bij te houden. Dit wordt jouw persoonlijke gids en helpt jou de stappen te doorlopen.

馃А Tweewekelijks vast contactmoment via de mail om terug en vooruit te kijken en je eventueel verder te helpen waar je vastloopt.

Wil jij meer energie, meer tijd voor jezelf en meer genieten van alles?

Wil jij je weer verbonden voelen met de mensen om je heen?

Wil jij zelfverzekerd in het leven staan en kiezen voor de dingen die jij belangrijk vindt?

In 6 maanden

De stappen van het Talent Minded programma

1. Inzicht in jezelf

Na het talenttest gesprek, begrijp jij ineens heel duidelijk:

  • waarom je doet zoals je doet en je je voelt zoals je je voelt.
  • welke talenten jij in je hebt
  • welke kwaliteiten je nog niet kende van jezelf en beter in kunt zetten
  • waarom je steeds tegen bepaalde dingen aanloopt (jouw valkuilen)
  • hoe je op dit moment met situaties of gebeurtenissen in je leven omgaat en waarom

De samenhang tussen al deze onderdelen, biedt jou het zelfinzicht wat je nodig hebt om de volgende stap te zetten. Ineens valt alles op z鈥檔 plek. Je krijgt krijg het heerlijke gevoel dat je het eindelijk snapt. Hier was je al die tijd naar op zoek. Wat een opluchting!

2. Bewustwording in de praktijk

Alle nieuwe inzichten die jij hebt opgedaan over jezelf ga je nu ervaren in de praktijk. Welke elementen uit jouw talenttest herken je? Welke dingen in jouw gedrag en emoties vallen jou op? Waar loop je tegenaan? Deze bevindingen en situaties schrijf je op als input voor jouw persoonlijk ontwikkelingsplan. Hierdoor wordt jij bewust van de dingen die je altijd al zo doet. Je kunt ze beter bevatten en hierdoor sneller veranderen.

3. Blik op de toekomst

Jij gaat visualiseren hoe jouw ideale leven er uit ziet. Waar wil jij naartoe groeien? Hoe voel jij je dan? Hoe gedraag je je? Welke elementen zijn daarin onmisbaar? Hierdoor zie jij jouw toekomst helder voor je en kun je makkelijker keuzes maken die daarnaartoe leiden.

4. Stel realistische doelen

De positieve visualisatie die jij voor ogen hebt, vertalen we naar een concreet doel. Daarin mag jij zeker ambitieus zijn en gaan voor het hoogst haalbare, maar je moet wel lief voor jezelf blijven. Ben niet te streng voor jezelf en word zo specifiek en concreet mogelijk. Dit gaat het voor jou n贸g makkelijker maken om keuzes te maken die bij jou passen 茅n op basis hiervan bepalen we de stappen in jouw persoonlijk ontwikkelplan.

5. Persoonlijk ontwikkelplan

Jij weet nu waar je op dit moment staat en waar je naartoe wilt. Samen bepalen we welke stappen jij moet zetten om jouw doel te realiseren. We stellen een individueel plan op, passend bij jouw ambities. Dit gaat ervoor zorgen dat jouw doel ineens binnen handbereik komt. Er zijn heldere stappen die z贸 naar jouw ideale leven leiden.

6. Luisteren naar jezelf

Luisteren naar jezelf en helder op jezelf kunnen reflecteren, zijn de belangrijkste vaardigheden die jij nodig hebt om jouw doel te realiseren. Jij gaat jouw mindset trainen:

  • Focus op wat je goed kan. Waar ben je trots op? Geef jezelf complimenten
  • Beloon jezelf en vier successen
  • Word je bewust van jouw gedachten
  • Neem jouw gevoelens serieus
  • Je energiepeil monitoren

7. Toepassen in de praktijk

Op basis van de stappen in jouw persoonlijke ontwikkelingsplan, ga jij het geleerde direct toepassen in de praktijk. Hoe past jouw vernieuwde zelfinzicht in jouw dagelijks leven? Kun je daarin andere keuzes maken? In het dagelijks leven gaan je steeds meer dingen opvallen en ga je oefenen met hoe je het anders zou kunnen aanpakken, waardoor je elke dag een stapje in de goede richting kunt zetten.

8. Nog even volhouden

Je gaat gegarandeerd tegen dingen aanlopen. De twijfel slaat toe. Je voelt je onzeker, uitgeput, angstig of moedeloos. Daarom ben ik er om jou te helpen. Het is niet makkelijk om je gedrag te veranderen. Je gaat dingen ineens anders doen dan je altijd gewend bent. Dat vraagt om doorzettingsvermogen. Daarom werken we samen in kleine stapjes om dingen geleidelijk aan te veranderen. Tijdens individuele coaching gesprekken gaan we je ervaringen bespreken en van moment-tot-moment bekijken wat jij nu nodig hebt om een volgende stap te zetten.

9. De beste versie van jezelf

En dan ineens is het daar: het kwartje valt en de knop is om. Jij ziet ineens heel duidelijk dat jouw nieuwe gedrag helpt. Jij staat sterk in je schoenen en hebt vertrouwen in de toekomst. Je bent tevreden met wie je bent: je talenten 茅n je valkuilen en jij richt daarmee jouw dagelijks leven z贸 in dat jij er gelukkig van wordt!

10. Hoe gaat het nu met je?

Twee maanden na afronden van het programma, plannen we samen een terugblik gesprek. Hoe gaat het nu met je? Zijn er nog laatste aandachtspunten waar ik je mee kan helpen?

Ik kan jou helpen, maar

jij moet de eerste stap zetten

Ik leer je hoe jij beter naar jezelf kunt luisteren en kunt kiezen voor de dingen die jij belangrijk vindt. Vol energie, vol zelfvertrouwen en vooral gelukkig in het leven staan! Wil jij dat ook? Laten we samen in gesprek gaan. Geheel gratis en vrijblijvend natuurlijk.

Plan een kennismakingsgesprek (gratis)

鈧229 in 6 termijnen of ineens

鈧1249

Nu voor 鈧749

Om mijn nieuwe concept te lanceren, start ik in april met een voordelige pilot.
Interesse? Ben er snel bij, want er zijn maar 5 plekken beschikbaar!

 

馃А Intensieve persoonlijke begeleiding

馃А 6x 1-op-1 coaching gesprek

馃А 1x 1-op-1 coaching gesprek met talenttest

馃А 1x 1-op-1 coaching gesprek om samen terug te blikken

馃А Tweewekelijks vast contact moment

馃А Resultaten talenttest in rapportage

馃А Persoonlijk ontwikkelingsplan

馃А Persoonlijk werkboek

Ja, ik heb interesse in de pilot

"Ja maar"

Misschien twijfel je en denk je...

馃А Zo erg is het niet, gaat vanzelf weer over. Dat is nu even een fase en hoort er gewoon bij

馃А Dit kost n贸g meer energie en die heb ik nu juist niet

馃А Dit moet ik zelf kunnen. Ik heb geen hulp nodig

馃А Dit lukt mij vast niet. Ik heb al zoveel geprobeerd. Ik zal moeten accepteren dat ik me zo voel.

Maar je zo voelen is w茅l erg en niets gaat vanzelf. Wil jij zo door blijven gaan? Jij bent de enige die jouw leven kan veranderen. Juist nu moet je doorpakken en actie ondernemen. Niemand kan zo goed voor jou zorgen, als jij zelf. Gun het jezelf om je gelukkig te voelen. Dat verdien jij! Ik kan je absoluut geen garanties geven, maar als jij er 100% voor gaat, dan help ik je er alles uit te halen en w茅茅t ik zeker dat jij het beste uit jezelf kunt halen.